-- Adform Tracking Code BEGIN --> Vastuullisuus - Ravintola Casa Mare

Vastuullisuus

Vastuulliset valintamme

Huolehdimme henkilökunnasta ja ympäristöstä

Perheyritys Ravintolakolmio-konsernin arvot ovat aina olleet kumppani- ja yhteiskuntavastuullisia. Henkilökunnan terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on meidän tärkein tehtävämme. Yhteistyökumppanimme valitsemme aina saman arvomaailman perusteella. Näin on ollut koko nelikymmenvuotisen tarinamme, vuodesta 1979.

Ympäristövastuu on Ravintolakolmio-konsernissa juuri nyt erityisen huolellisen tarkastelun kohteena. Pyrimme parhaamme mukaan kantamaan vastuumme myös tällä tärkeällä saralla. Ravintolaliiketoiminta kuluttaa luonnonvaroja monella sektorilla. Energiankulutus, kemikaalit, ruokahävikki ja jätteet ovat alamme suurimmat ”paheet”.

Taloudellinen ja ekologinen tehokkuus tukevat useimmiten toinen toistaan. Toimimalla oikein ja järkevästi pystymme säästämään sekä rahaa että ympäristöä.

Ruoan alkuperä kiinnostaa kuluttajaa nyt enemmän kuin koskaan. Ravintolakolmion ravintoloissa naudan, sian ja siipikarjan liha on lähes poikkeuksetta suomalaista. Lähituottajia ja sesongin raaka-aineita suosimme aina kuin mahdollista. Vegaaniruokia lisätään listoille koko ajan.

Tutustu Ravintolakolmio-konsernin vastuullisuusraporttiin >>

Joonas Keskinen
Kentän johtaja, Senior Partner, toisen polven perheyrittäjä
Ravintolakolmio-konserni

LOUNAS >>

VARAA PÖYTÄ >>

VARAA KABINETTI >>