-- Adform Tracking Code BEGIN --> Kabinettimme - Ravintola Casa Mare

Casa Maren

Kabinetit

Juhla- ja kokoustilat Helsingin Lauttasaaressa

Neljä erikokoista kabinettia

Casa Maren juhla- ja kokoustilat tarjoavat erinomaiset puitteet perhejuhliisi, illanistujaisiin, kokouksiin ja muihin liiketapaamisiin. Neljä erikokoista kabinettiamme ovat muunneltavissa juuri sinun tilaisuuteesi sopiviksi, ja sisältävät kaiken tarvittavan tehokkaan kokouksen järjestämiseen maukkaita ruokatarjoiluja unohtamatta. Viihtyisät juhla- ja kokoustilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Lauttasaaressa.

Kabinettiemme varustelu ja hinnoittelu

Tarjoamme käyttöösi helposti muuntuvat ja hyvin varustellut juhla- ja kokoustilat. Kabineteissamme on valkokangas tai liikuteltava screen sekä langaton nettiyhteys. Lisäksi saat veloituksetta käyttöösi fläppitaulun, kokousvälineet ja videotykin. Mikäli yhdistät tilaisuuteesi ruokailun, emme peri erillistä tilavuokraa. Muussa tapauksessa tilavuokra on 50,00 € / tunti. Tutustu valmiisiin kokouspaketteihimme ja ryhmämenuihimme, ja varmista tilaisuuteesi herkulliset ruokatarjoilut. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme casamare@ravintolakolmio.fi / p. 020 7424 260.

Tyhjä
Hildén-kabinetti

Hildén on kabineteista pienin, ja se on erotettu muusta ravintolasta värilasiovella. Ikkunalliseen tilaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Hildén soveltuukin mainiosti pieniin kokouksiin ja perhepäivällisiin.

Kabinettiin on saatavilla liikuteltava screen. Lisäksi saat veloituksetta käyttöösi langattoman nettiyhtyden, fläppitaulun ja kokousvälineet.

Gyldén-kabinetti

Gyldén on valoisa ja viihtyisä kabinetti suuren ikkunansa ansioista, ja tunnelmaa kabinettiin luo ruokasalin puolelle johtava värilasiovi. Kabinettiin mahtuu maksimissaan 16 henkilöä.

Kabinettiin on saatavilla videotykki ja valkokangas. Lisäksi saat veloituksetta käyttöösi langattoman nettiyhtyden, fläppitaulun ja kokousvälineet.

Tallberg I+II -kabinetit

Tallberg I ja II -kabinetit ovat samankokoisia ja tarvittaessa yhdistettävissä. Yksittäin käytettynä molempiin tiloihin mahtuu enintään 14 henkilöä ja yhdistettynä 28 henkilöä. Tilat on erotettu toisistaan äänieristetyllä liukuovella, joten neuvottelut onnistuvat viereisissä tiloissa häiriöttä. Molemmissa kabineteissa on ikkunat ja pimentävät verhot, jotka mahdollistavat videotykin ym. käyttämisen aurinkoisellakin säällä.

Kabinetteihin on saatavilla videotykki ja valkokangas. Lisäksi saat veloituksetta käyttöösi langattoman nettiyhtyden, fläppitaulun ja kokousvälineet.

Varaa kokoustila

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää tilapyynnön helposti. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Toiveena kabinetti

13 + 4 =

LOUNAS >>

VARAA PÖYTÄ >>

VARAA KABINETTI >>