Casa Maren

Kabinetit

Juhla- ja kokoustilat Helsingin Lauttasaaressa

Neljä erikokoista kabinettia

Casa Maren juhla- ja kokoustilat tarjoavat erinomaiset puitteet perhejuhliisi, illanistujaisiin, kokouksiin ja muihin liiketapaamisiin. Neljä erikokoista kabinettiamme ovat muunneltavissa juuri sinun tilaisuuteesi sopiviksi, ja sisältävät kaiken tarvittavan tehokkaan kokouksen järjestämiseen maukkaita ruokatarjoiluja unohtamatta. Viihtyisät juhla- ja kokoustilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Lauttasaaressa.

Kabinettiemme varustelu ja hinnoittelu

Tarjoamme käyttöösi helposti muuntuvat ja hyvin varustellut juhla- ja kokoustilat. Kabineteissamme on valkokangas tai liikuteltava screen sekä langaton nettiyhteys. Lisäksi saat veloituksetta käyttöösi fläppitaulun, kokousvälineet ja videotykin. Mikäli yhdistät tilaisuuteesi ruokailun, emme peri erillistä tilavuokraa. Muussa tapauksessa tilavuokra on 50,00 € / tunti. Tutustu valmiisiin kokouspaketteihimme ja ryhmämenuihimme, ja varmista tilaisuuteesi herkulliset ruokatarjoilut. Lisätietoja saat myyntipalvelustamme casamare@ravintolakolmio.fi / p. 020 7424 260.

Tyhjä
Hildén-kabinetti

Hildén

Hildén on kabineteista pienin. Ikkunalliseen tilaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Tila on erotettu muusta ravintolasta värilasiovella. Hildén soveltuu oivasti pieniin kokouksiin ja perhepäivällisiin.

Tekniikkana saatavissa liikuteltava screen.

Gyldén-kabinetti

Gyldén
Gyldén -kabinettiin mahtuu maksimissaan 16 henkilöä. Tila on valoisa ja viihtyisä suuren ikkunansa ansiosta, ja tunnelmaa kabinettiin luo ruokasalin puolelle johtava värilasiovi. Kabinetissa on saatavilla videotykki sekä valkokangas ja tarvittaessa fläppitaulu.

Tallberg I+II -kabinetti

Tallberg I+II -kabinetti
Tallberg I ja II -kabinetit ovat samankokoisia ja tarvittaessa yhdistettävissä. Yksittäin käytettynä molempiin tiloihin mahtuu enintään 14 henkilöä, ja yhdistettynä 28 henkilöä. Tilat on erotettu toisistaan äänieristetyllä liukuovella, joten neuvottelut onnistuvat viereisissä tiloissa häiriöttä. Molemmissa kabineteissa on ikkunat ja pimentävät verhot, jotka mahdollistavat videotykin ym. käyttämisen aurinkoisellakin säällä. Kabinetissa on saatavilla videotykki sekä valkokangas ja tarvittaessa fläppitaulu.

Varaa kokoustila

Tästä lomakkeesta voit laittaa tilapyynnön helposti.
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Toiveena kabinetti

13 + 3 =

LOUNAS >>

VARAA PÖYTÄ >>

VARAA KABINETTI >>