Varaa pöytä

Tee varaus

Meille Casa Mareen olet aina tervetullut! Olipa kyseessä sitten intiimi illallinen kahden kesken, riemukkaat syntymäpäiväjuhlat isommalla porukalla tai työhön liittyvä kokoustilausuus, voit varata pöydän jo etukäteen ja varmistaa paikkasi viihtyisissä tiloissamme.

Varaa pöytä tästä >>

Saisiko olla intiimi illallinen kahdelle tai pöytätilaa koko kaveripiirille?
Sydämellisesti tervetuloa syömään Casa Mareen, seurueella tai ilman.

Jos et löydä sopivaa pöytävarausaikaa netistä tai varaat pöytää viime hetkillä, niin soita meille puh. +358 (0)20 7424 260, niin varmistamme varaustilanteen!

Kabinettivaraukset | Lauttasaari, Helsinki

Kabinetteihin otamme varauksia kaikille viikonpäiville ja kaikille ajankohdille. Olet tervetullut seurueesi kanssa myös silloin, jos haluaisit järjestää tilaisuutesi ravintolamme aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä niin sovitaan järjestelyistä tarkemmin!

Varaa kokouspaketti tästä >> 

Varaa kätevästi verkossa kokouspaketti ja -tila rentoon ja mutkattomaan ravintola Casa Mareen Lauttasaaressa. Verkossa varattavat kokouspaketit ovat 6-16 hengen seurueille arkipäiville. Tutustu kokouspaketteihin tästä. Kokouspaketin voit verkon kautta tilata aikaisintaan 72 tunnin päähän.

Pienempien/suurempien seurueiden kokouspaketit tai pikaiset varauspyynnöt pyydämme myyntipalvelumme kautta sähköpostilla casamare@ravintolakolmio.fi tai soittamalla numeroon +358 (0)20 7424 260 (myyntipalvelumme palvelee arkisin klo 9-18)

Yli 10 hengen pöytävarautiedustelut

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-14.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!