RUOKA JA JUOMA

Lounasta, à la cartea vai pientä naposteltavaa? Sinä päätät!

Lauttasaaren klassikkoravintola Casa Mare tarjoaa reilua ruokaa rakkaudella valmistettuna. Tulitpa sitten nopealle lounaalle tai nauttimaan päivällistä pitkän kaavan mukaan, meiltä saat aina tuoretta, laadukasta ja herkullista ruokaa hyvällä palvelulla höystettynä. Meille voit piipahtaa myös pienen napostelun merkeissä tai silloin, kun kaipaat kurkun kostuketta. Ovemme ovat avoinna kaikille asiakkaille viikon jokaisena päivänä – olemme täällä sinua varten!

Menut moneen makuun Lauttasaaresta

Tutustu viikoittain vaihtuvaan lounaslistaan sekä à la carte -ruokalistaan ja valitse suosikkisi jo etukäteen! Tutustu myös kattavaan viinilistaamme, josta löydät oivallisen kumppanin ruoalle kuin ruoalle.

Casa Maren teemaviikot

Järjestämme säännöllisesti asiakkaidemme iloksi ruokateemoiltaan vaihtuvia teemaviikkoja. Tähän mennessä olemme järjestäneet esimerkiksi blini-, parsa-, burgeri-, risotto-, pizza- ja pihviviikkoja. Tiedotamme teemaviikoista verkkosivuillamme, joten pidä sivustoamme silmällä!

Varaa pöytäsi jo etukäteen

Olipa mielessäsi lounas tai illallinen, varmista paikkasi Casa Maren pöydässä ja tee pöytävaraus. Meiltä voit varata myös kabinetin kokous- tai juhlatilaisuuksia varten tai isomman seurueen ruokailuun. Ota yhteyttä!

CASASSA TAPAHTUU

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-14.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!