Lastenjuhlat

Lastenjuhlat

Syntymäpäivät ovat parhaimmillaan ikimuistoisia tapahtumia, joita muistellaan vielä pitkään niiden jälkeenkin. Entäpä jos juhlien järjestämisen voisi hoitaa kotisynttäreitä helpommin?

Jos haluatte vaihtoehtoisen lasten juhlien järjestämispaikan, on Casa Maren kabinetit mainio vaihtoehto. Erikokoisista kabineteistamme löytyy seurueellenne sopivan kokoinen tila, jossa voitte järjestää syntymäpäiväjuhlat ilman huolta juhlia varten siivoamisesta.

Järjestä lastenjuhlat kabineteissamme, joihin voidaan tarvittaessa järjestää myös koristelut puolestanne. Lisäksi saatavilla screeni johon voi tarvittaessa yhdistää oman pelilaitteen.

Jos juhliin tarvitaan lautapelejä tai muuta ajanvietettä, mainitkaa asiasta varausta tehtäessä niin ehdotamme vaihtoehtoja.

Esimerkiksi Tallberg-kabinetit voi yhdistää niin, että lapset huvittelevat omalla puolellaan ja aikuiset omallaan. Lapsia on kuitenkin helppo pitää silmällä.

Vaihtoehtoiset menut lastenjuhliin:

MENU 1 – 15 € / lapsi

  • Dippivihanneksia, nakkeja, lihapullia ja ranskalaisia. Jälkiruoaksi jäätelöpallo.

MENU 2 – 25 € / lapsi

  • Dippivihanneksia, kermaviilidippiä, lihapullia, nakkeja, ranskalaisia, kinkku-ananas pizzaa, karkkilajitelma, minimunkkeja, popcornia.

 

Huomioittehan, että lastenjuhliin tarvitaan juhlien järjestäjän kautta vähintään 1 valvoja 10 lasta kohden. Lastenjuhlia järjestetään alle 12-vuotiaiden juhliin.

Lisätietoja ja apua juhlien järjestämiseen saat myyntipalvelustamme:

casamare@ravintolakolmio.fi
p. 020 74 24 260

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-15.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!