Lapsille

Valitsevasta tilanteesta johtuen leikkipaikka eikä lelut ei ole käytössä.
Pöydässä voi leikkiä omalla kotoa tuodulla lelulla tai pyytää tarjoilijalta piirustustehtävän ja kynän.

Lapsiystävällinen ravintola Helsingissä

Me Casa Maressa haluamme ajatella, että olemme kuin yhtä suurta perhettä asiakkaidemme kanssa. Koska lapset ovat luonnollinen osa perhettä, olemmekin halunneet huomioida vekarat erityisen hyvin. Meillä lapset saavat pitää hauskaa ja nauttia ravintolakokemuksesta perheen kanssa ilman turhaa hyssyttelyä. Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevaan ravintolaamme pääset vaivattomasti myös lastenvaunuilla!

Iloista tekemistä kaikenikäisille viikareille Lauttasaaressa

Innosta ja ilosta hihkuvat lapset ovat musiikkia korvillemme. Aikuisten ruokailu voi lapsista tuntua joskus mahdottoman pitkäveteiseltä, ja siksipä olemmekin panostaneet lasten viihtyvyyteen seuraavilla tavoilla:

ikioma ruokalista
• huippuhauska leikkipaikka
Lasten juhlapaketit

Lapsiystävälliseen ravintolaamme ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset aina vauvoista taaperoihin ja tarhaikäisistä koululaisiin. Tiloistamme löytyy myös helppopääsyinen ja käytännöllinen lastenhoitohuone pikkuisten huolenpitoa varten. Meille pääset helposti ramppia pitkin lastenvaunuilla tai pyörätuolilla.

Lasten kanssa ravintolaan - onnistuu!

Kun lapsille on tarjolla hyvää ja terveellistä ruokaa sekä ruokailun jälkeen mukavaa puuhastelua, on lasten kanssa helppo käydä ravintolassa. Meille jokainen asiakas on tärkeä vauvasta vaariin. Tervetuloa lapsiystävälliseen ravintolaamme!

Muistathan, että kabinettimme soveltuvat mainiosti juhliin! Esimerkiksi Tallberg-kabinetit voi yhdistää niin, että lapset huvittelevat omalla puolellaan ja aikuiset omallaan. Lapsia on kuitenkin helppo pitää silmällä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!