Kabinettimme

JUHLA- JA KOKOUSTILAT HELSINGIN LAUTTASAARESSA

Kokoustilat Helsinki-akselilta? Varaa tilat & tarjoilut meiltä

Kysy vaihtoehdoista myyntipalvelustamme Puh. 020 7424 260 / casamare@ravintolakolmio.fi

Casa Mare tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille tai muille liiketapaamisille. Meiltä voit varata viihtyisät ja helposti saavutettavat kokoustilat – Helsinki keskustoineen on lähellä ja kulkuyhteydet ovat sujuvat kauempaakin tuleville kokousvieraille. Neljä erikokoista kabinettiamme ovat muunneltavissa juuri sinun tilaisuuteesi sopiviksi, ja kokoustilat sisältävät kaiken tarvittavan tehokkaan kokouksen järjestämiseen. Nälkäisenä ei meillä tarvitse kokoustaa, sillä kokouspalveluihimme kuuluvat tietysti myös ruokatarjoilut. Helpoin vaihtoehto on valita jokin edullisista kokouspaketeistamme; kokouspaketin henkilöhintaan sisältyvät sekä tilavuokra että ruokailut kokouspäivän kestosta riippuen. Tutustu myös ryhmämenuihimme rennompaa päivän- tai illanviettoa varten.

Kabinettien varustelu ja hinnoittelu

Tarjoamme käyttöösi monipuoliset, muunneltavat sekä mieleenpainuvat kokoustilat Helsingin ydinkeskustan kupeesta. Kabinetissamme on valkokangas ja langaton internet-yhteys, ja lisäksi saat tiloihin veloituksetta fläppitaulun, kokousvälineet ja videotykin (videotykki ei saatavissa Hildén-kabinettiin).

Ruokaillessa kabinetissa, emme peri tilavuokraa. Muussa tapauksessa tilavuokra on 50,00 € / tunti. Kysy lisää henkilökunnaltamme tai myyntipalvelusta. Muista katsoa myös valmiit kokouspakettimme, joita tilatessanne, emme peri tilavuokraa kabinetista.

Kabinetin varaus

Ota yhteyttä ja kysy lisää – varaa kokous- tai juhlatilat Casa Maresta!

Hildén-kabinetti

Hildén

Hildén on kabineteista pienin. Ikkunalliseen tilaan mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Tila on erotettu muusta ravintolasta värilasiovella. Hildén soveltuu oivasti pieniin kokouksiin ja perhepäivällisiin.
Tekniikkana saatavissa liikuteltava screen.

Gyldén-kabinetti

Gyldén

Gyldén -kabinettiin mahtuu maksimissaan 16 henkilöä. Tila on valoisa ja viihtyisä suuren ikkunansa ansiosta, ja tunnelmaa kabinettiin luo ruokasalin puolelle johtava värilasiovi. Kabinetissa on saatavilla videotykki sekä valkokangas ja tarvittaessa fläppitaulu.

Tallberg I+II -kabinetti

Tallberg I+II -kabinetti

Tallberg I ja II -kabinetit ovat samankokoisia ja tarvittaessa yhdistettävissä. Yksittäin käytettynä molempiin tiloihin mahtuu enintään 14 henkilöä, ja yhdistettynä 28 henkilöä. Tilat on erotettu toisistaan äänieristetyllä liukuovella, joten neuvottelut onnistuvat viereisissä tiloissa häiriöttä. Molemmissa kabineteissa on ikkunat ja pimentävät verhot, jotka mahdollistavat videotykin ym. käyttämisen aurinkoisellakin säällä. Kabinetissa on saatavilla videotykki sekä valkokangas ja tarvittaessa fläppitaulu.

Varaa kokoustila

Tästä lomakkeesta voit laittaa tilapyynnön helposti.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Varaajan tiedot

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!