Kokoukset ja juhlat

Juhla- ja kokoustilat Helsingin Lauttasaaressa

Etsitkö viihtyisää kokoontumistilaa ja maistuvia tarjoiluja saman katon alta? Onnistuu! Ravintola Casa Maren kabinetit Helsingin Lauttasaaressa sopivat monien erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Monipuoliset tilamme mukautuvat joustavasti tilaisuutesi luonteen ja osallistujamäärän mukaan; kabinettimme Hildén, Gyldén sekä Tallberg I ja II ovat varattavissa niin perhejuhlien, ystävätapaamisten, pikkujoulujen, kokousten kuin tiimipalavereidenkin järjestämiseen. Valmistamme mielellämme toiveidesi mukaisen tarjoilut. Ota yhteyttä ja varaa viihtyisät kokous- ja juhlatilat meiltä.

Aikuisten syntymäpäivät 

Malja synttärisankarille ja yhdessä oloa. Mikä voisi olla parempi tapa viettää syntymäpäiviä, kuin sopiva seura ja hyvä ruoka. Casa Maren kabineteissa voi järjestää ikimuistoiset juhlat, joissa ei tarvitse miettiä ruokien valmistusta tai tarjoilua. Me katamme pöydät ja laitamme tarvittaessa koristeet paikoilleen, jolloin sinulle jää tehtäväksi vain saapua paikalle ja nauttia hyvästä seurasta. Kysy koristeluja varausta tehtäessä. Valitse tarjottavat meidän suositusmenuistamme tai buffet-vaihtoehdoista juomineen. Tarjolla myös kakut ja muut kahvitustuotteet.

Erilaiset perhejuhlat

Juhla vaatii juhlatilan. Casa Maren kabinetit sopivat juhlaan kuin juhlaan. Oli kyse ristiäisistä, valmistujaisista, häistä tai muistotilaisuuksista, voidaan ne järjestää kabineteissamme. Valitse tilaisuuteen sopiva tila ja tarjottavat. Lisäksi saatavilla on erilaiset kahvitustuotteet kakuista piirakoihin. Kysy kahvitustuotteistamme varausta tehtäessä. Kabinetteihin tehdään tilaukseenne sopiva kattaus ja halutessanne kabinetteihin on saatavilla myös pöytäliinat erilliseen hintaan.

Illanistujaiset

Haluatko viettää leffailtaa kavereiden kanssa ravintolassa miettimättä, loppuuko ruuat tai juomat kesken leffan. Vai olisiko mukavaa järjestää peli-ilta. Varaa kabinettitilamme ja yhdistä oma laitteesi meidän videotykkiimme tai screeniin ja nauti illasta seurueesi kanssa. Me hoidamme illan tarjoilun. Valitse tarjoilut valmiista suositusmenuistamme tai tilaa à la carte -listalta.

Casa Maren kabineteissa on kattoon asennetut videotykit, joihin voi helposti yhdistää kannettavan tietokoneen. Lisäksi käytössämme on liikuteltava screeni joka voidaan siirtää mihin tahansa kabinettiin. 

Kokoustilat Helsinki-akselilta? Varaa tilat & tarjoilut meiltä

Casa Mare tarjoaa erinomaiset puitteet kokouksille tai muille liiketapaamisille. Meiltä voit varata viihtyisät ja helposti saavutettavat kokoustilat – Helsinki keskustoineen on lähellä ja kulkuyhteydet ovat sujuvat kauempaakin tuleville kokousvieraille. Neljä erikokoista kabinettiamme ovat muunneltavissa juuri sinun tilaisuuteesi sopiviksi, ja kokoustilat sisältävät kaiken tarvittavan tehokkaan kokouksen järjestämiseen. Tutustu neljään erilaiseen kabinettiimme ja valitse sopivin seurueellesi. Nälkäisenä ei meillä tarvitse kokoustaa, sillä kokouspalveluihimme kuuluvat tietysti myös ruokatarjoilut. Helpoin vaihtoehto on valita jokin edullisista kokouspaketeistamme; kokouspaketin henkilöhintaan sisältyvät sekä tilavuokra että ruokailut kokouspäivän kestosta riippuen.

Kabinettien varustelu ja hinnoittelu

Tarjoamme käyttöösi monipuoliset, muunneltavat sekä mieleenpainuvat kokoustilat Helsingin ydinkeskustan kupeesta. Jokaisessa kabinetissamme on valkokangas ja langaton internet-yhteys, ja lisäksi saat tiloihin veloituksetta fläppitaulun, kokousvälineet ja videotykin (videotykki ei saatavissa Hildén-kabinettiin).

Varsinaista tilavuokraa emme kabineteistamme peri, sillä yleensä seurueen ruokailu kattaa kabinetin käyttökustannukset. Muista katsoa myös valmiit kokouspakettimme, joiden hintoihin on jo laskettu sekä tilavuokra että ruokailu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – varaa kokous- tai juhlatilat Casa Maresta!

Varaa kokoustila

Tästä lomakkeesta voit laittaa tilapyynnön helposti.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Varaajan tiedot

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-14.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!