Casa Mare

Perinteikäs ja pidetty ruokaravintola Lauttasaaren sydämessä

Casa Mare on perinteikäs ruokaravintola Helsingin Lauttasaaressa. Sloganimme mukaan olemme kaupunkia kotoisampi lauttasaarelainen olohuone, joka tarjoaa herkullista ruokaa, virkistävää juomaa, sesonkeja seuraavia kiehtovia teemaviikkoja sekä mutkattoman ystävällistä palvelua.

Seuraa ajankohtaisia tapahtumiamme, seuraa meitä Instagramissa ja tykkää meistä Facebookissa, niin pysyt ajan tasalla tapahtumistamme!

Casa Maressa viihdyt vaikka koko päivän

Ruokaravintolassamme on asiakaspaikkoja 225. Niistä suurin osa sijaitsee viihtyisässä ruokasalissamme, josta löytyy pöytiä, tunnelmallisia looseja ja lasten leikkipaikka. Lisäksi meillä on tarjota kabinetteja perhejuhlien ja kokouksien järjestämiseen sekä isommille ryhmille illanviettoon. Mukavassa baarissamme voit nauttia makoisista erikoisoluista ja siidereistä sekä ihanista viineistä lehtiä lukien, pelejä pelaillen tai seurustellen. Baarin puolelle tarjoilemme à la carte -listan ruokia.

Kesäisin asiakaspaikat lisääntyvät 70-paikkaisella terassilla. 

Tervetuloa osaksi suurta ja iloista perhettämme!

Me Casa Maressa toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ravintolaamme. Asiakkaamme ovat meille kuin suuri ystävä- tai sukulaisjoukko, jolle haluamme tarjota maistuvaa ruokaa ja ystävällistä palvelua. Varaa pöytäsi jo tänään ja tule tutustumaan meihin!

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-14.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!