Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia

Tällä sivulla voit tutustua Casa Maren ajankohtaisiin uutisiin ja kuulumisiin liittyen koko ravintolatoimintaamme. Ilahdutathan meitä vierailemalla ravintolassamme tai seuraamalla meitä täällä kotisivuillamme tai Facebookissa!

 • Riistaviikot käynnissä

  Casa Maren herkulliset riistaviikot ovat jälleen alkaneet! Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!Lue lisää!
 • Perhejuhlat Casa Maressa

  Varaa tilat & tarjoilut meiltä Casa Mare tarjoaa erinomaiset puitteet valmistujaisille tai muille perhejuhlille. Meiltä voit varata viihtyisät ja helposti saavutettavat juhlatilat – Helsinki keskustoineen on lähellä ja kulkuyhteydet ovat […]Lue lisää!
 • Casa Mare Lauttasaaressa toimii jatkossa ResQ Clubin ylijäämäruoan jakelupisteenä!

  Casa Mare Lauttasaaressa toimii jatkossa ResQ Clubin ylijäämäruoan jakelupisteenä! On tosiasia että ylijäämäruokaa syntyy, mutta onneksi sen jakeluun on olemassa mainioita keinoja. Casa Mare  on aloittanut ResQ Clubin ylijäämäruoan jakelupisteenä. […]Lue lisää!
 • Tarjoilut BANK55 Sauna & Lounge -tiloihin

  Oletko järjestämässä tilaisuutta Lauttasaaren ainutlaatuisissa BANK55 Sauna & Lounge -juhlatiloissa? Toimimme yhteistyössä ja laadukkaat catering -palvelut tarjotaan tilaisuuksiin kauttamme. Tutustu tarjontaan: www.bank55.fi ja varaa palvelut: info@bank55.fi /  +358 40 1467335    Lue lisää!
 • Toivotamme tervetulleiksi myös koirat

  Casa Mareen ovat tervetulleita myös ihmisen parhaat kaverit eli koirat. Koirat ovat tervetulleita baarimme puolelle, jossa onnistuu koko seurueen ruokailu mainiosti.Lue lisää!
 • Tilaa lounas työpaikalle tai kotiin!

  Casa Maren lounas on nyt entistäkin helpommin kätesi ulottuvilla. Olemme aloittaneet yhteistyön ruokakuljetuspalvelu Woltin kanssa, joten voit tilata meiltä ruokaa niin isoon kuin pieneenkin lounasnälkään. Lataa Woltin kätevä sovellus älypuhelimeesi, […]Lue lisää!
 • Tilaa lahjakortti

    Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan. Lahjakortin saat haluamallesi summalle ja se oikeuttaa ravintolapalveluihin kaikissa Ravintolakolmio-konsernin ravintoloissa. Lahjakorttitilaukset tästä.Lue lisää!

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-14.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!