Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia

Tällä sivulla voit tutustua Casa Maren ajankohtaisiin uutisiin ja kuulumisiin liittyen koko ravintolatoimintaamme. Ilahdutathan meitä vierailemalla ravintolassamme tai seuraamalla meitä täällä kotisivuillamme tai Facebookissa!

 • Syö Saarella 10 € -ravintolaviikot

  Tervetuloa syömään kympillä! Lauttasaarelaisten ravintoloiden ja Lauttasaari-lehden Syö Saarella! -ravintolaviikot järjestetään toisen kerran 26.9.–9.10. välisenä aikana. Kahden kampanjaviikon aikana suuri joukko saaren ravintoloita tarjoaa erinomaisia annoksia kymmenen euron hintaan. Tempauksen […]Lue lisää!
 • Riistaviikot 20.9. alkaen

  Riistaviikot Casa Maressa! Lauttasaaren oma Casa Mare on lähenyt riistajahdille ja tuonut mukanaan mitä erikoisempia kauden antimia – klassikoita unohtamatta. Riistaviikot säväyttävät tänä vuonna hirvellä, porolla, villisialla sekä peuralla. Riistaviikot […]Lue lisää!
 • Syyslomalla lapset syövät puoleen hintaan

  Syyslomaviikolla 42 (14.-20.10.2019) lapset syövät ravintolassamme puoleen hintaan. Tutustu menuun tästä ja varaa pöytäsi jo nyt. Tervetuloa herkuttelemaan Casa Mareen!Lue lisää!
 • Erikoisaukioloaikoja

  Pyhäinpäivä 2.11.  Avoinna 12-23 Isänpäivä 10.11. Avoinna 12-21 Itsenäisyyspäivän aatto 5.12. Avoinna 11-23 Itsenäisyyspäivä 6.12. Avoinna 12-23 Lauantaina 21.12. Avoinna 12-22 Joulun aika 22.-26.12. Olemme suljettuna Uuden vuoden aatto 31.12. […]Lue lisää!
 • Toivotamme tervetulleiksi myös koirat

  Casa Mareen ovat tervetulleita myös ihmisen parhaat kaverit eli koirat. Koirat ovat tervetulleita baarimme puolelle, jossa onnistuu koko seurueen ruokailu mainiosti.Lue lisää!
 • Lasten leikkinurkka on uudistunut!

  Casa Maren lasten leikkinurkka on uudistunut ja on varmasti yksi kivoimpia paikkoja Lauttasaaressa perheen pienimmille. Eikä siinä vielä kaikki! Myös lastenlista on samalla uudistunut. Miltä kuulostaisi ”Ihan sama” – Kanaa […]Lue lisää!
 • Uudet premium-pizzat

  Pizzaperheemme on kasvanut – maista uusia premium-pizzoja Jokainen pizzalistan uusi tulokas on oma huippulaadukas ja jäljittelemätön makuelämyksensä. Premium-pizzoissa käytettävät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja takuutuoreita, ja niitä on yhdistelty uudella, […]Lue lisää!
 • Tilaa lahjakortti

  Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan. Lahjakortin saat haluamallesi summalle ja se oikeuttaa ravintolapalveluihin kaikissa Ravintolakolmio-konsernin ravintoloissa. Lahjakorttitilaukset tästä.Lue lisää!
 • Tilaa lounas työpaikalle tai kotiin!

  Casa Maren lounas on nyt entistäkin helpommin kätesi ulottuvilla. Olemme aloittaneet yhteistyön ruokakuljetuspalvelu Woltin kanssa, joten voit tilata meiltä ruokaa niin isoon kuin pieneenkin lounasnälkään. Lataa Woltin kätevä sovellus älypuhelimeesi, […]Lue lisää!

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-15.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!