Ajankohtaista

Ajankohtaisia kuulumisia

Tällä sivulla voit tutustua Casa Maren ajankohtaisiin uutisiin ja kuulumisiin liittyen koko ravintolatoimintaamme. Ilahdutathan meitä vierailemalla ravintolassamme tai seuraamalla meitä täällä kotisivuillamme tai Facebookissa!

 • Burgeri & Summer Ale -olut yhteishintaan 19,50 €

  Maukas Burgeri ja Summer Ale -olut – ai että mikä yhdistelmä! Nyt yhteishintaan 19,50 €. Tarjous on voimassa 17.5.-20.6.2018. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tuotteisiin tai alennuksiin. Tervetuloa nauttimaan!Lue lisää!
 • Casa Maren onnelliset tunnit

  Tarjous on voimassa ma-to klo 11-17: Olvi hanasta 3,00 € / 0,4 l Talon viini (puna, valko tai skumppa) 3,00 € / 12 cl (Tarjous ei ole voimassa vappuna.) Tervetuloa!Lue lisää!
 • À la carte -listamme lisäksi saatavilla päivittäin

  À la carte listamme lisäksi tarjoilemme päivittäin: Pippuripihvi vaihtuvin lisukkein 150 g 27,00 € / 300 g 37,00 € Päivän kala päivän hintaan Tervetuloa!Lue lisää!
 • Tilaa lahjakortti

  Ilahduta ystävää, perheenjäsentä tai kollegaa. Tilaa maukas lahjakortti, joka muistetaan. Lahjakortin saat haluamallesi summalle ja se oikeuttaa ravintolapalveluihin kaikissa Ravintolakolmio-konsernin ravintoloissa. Lahjakorttitilaukset tästä.Lue lisää!
 • Tilaa lounas työpaikalle tai kotiin!

  Casa Maren lounas on nyt entistäkin helpommin kätesi ulottuvilla. Olemme aloittaneet yhteistyön ruokakuljetuspalvelu Woltin kanssa, joten voit tilata meiltä ruokaa niin isoon kuin pieneenkin lounasnälkään. Lataa Woltin kätevä sovellus älypuhelimeesi, […]Lue lisää!
 • Toivotamme tervetulleiksi myös koirat

  Casa Mareen ovat tervetulleita myös ihmisen parhaat kaverit eli koirat. Koirat ovat tervetulleita baarimme puolelle, jossa onnistuu koko seurueen ruokailu mainiosti.Lue lisää!
 • Vastaa lounaskyselyyn ja voita lahjakortti

  Tarkoituksenamme on kehittää lounasasiakkaidemme ruokailukokemusta entistä paremmaksi. Mielipiteesi ovat meille kullanarvoisia; vastaaminen vie vain pari minuuttia! Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme lahjakortin. Tiedotamme asiasta voittajalle henkilökohtaisesti. Kiitos osallistumisestasi! Vastaa kyselyyn […]Lue lisää!

casa_tapahtuu

Casassa tapahtuu

Casa Maressa tapahtuu aina! Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.
Lue lisää!

casa_lounas

Lounas

Herkullista lounasta Lauttasaaressa joka arkipäivä klo 11-15.
Lue lisää!

casa_ruoka

Ruoka ja juoma

Saisiko olla lounasta, à la carte -ruokaa tai lasillinen hyvää viiniä?
Lue lisää!

casa_kabinetti

Kabinetit

Etsitkö mukavaa paikkaa perhejuhlille, pikkujouluille tai kokouksille?
Lue lisää!